Доки Воля

           Доки Воля – дор0гою йти,
Що простерлась від кожної долі;
До кінця, на межі до мети,
На юру ти, в зорінні, чи в полі.
 
І знаходиш себе.
                           Час надибує хист.
Ми йдем0, та далеко в дорозі –
На межі. І пробачить нам Христ:
Не поб0жно нам бути в незмозі.

Ми і в тілі і в плетиві Слів,
І Вселенської Музики тоні,
Щоб іти до мети, маяти не жалів.
Ми не злодії: Пришлі.  В законі!


Рецензии