життя пекуче

Така життєва моя доля

Така життєва надімною воля

Щоб я раділа і сумувала

 і просвітку не бачила не знала.

Загриміло зло і блиснуло

 в серці болем зтиснуло.

Це щось просто неправомірно...
боляче неймовірно.


Рецензии