борьба за душу...

Знову радісне явилось почуття лікує душу.

І наповнює собой буття.
Ми Ним зло заглушим
Що дарує зле життя...

Є бажання жить щасливо

Радісно красиво

Та зло від нас не відступає
А навпаки у душу преться
Наступає
А щастячко сміється
Над злом владу має.
І злу не піддається.
Душу захищає.


Рецензии