Вы к Юбилею расцвели...

Розквітли ви до ювілею,
Мої ви рідні діти-квіти —
Осінні айстри — ніби феї,
Як радо з вами поряд жити!

Моё по-жизни вдохновенье,
Сверхожидание моё,
В душе моей вы песнопенье,
Отрада сердцу, житиё!

Мені дали в житті наснагу,
Тримали роки наплаву,
Ви наді мной зім*яли шпагу
І врятували наяву!

Хочу торжественно, с любовью
Добра вам, мира пожелать,
Тепла семейного, здоровья,
Собою быть, не унывать!

Роки і час не стануть на заваді —
Ми разом будемо і завтра, і до скону,
Ви щирі в спілкуванні, завжди раді,
Коли вітаю вас по телефону!

А 60 — не так уж это много,
Главнее то, след на земле какой,
Я вас прошу — не подводить итоги —
Живите так, как будто всё впервой!


Рецензии