По кирпичам страну разносят...

Дмитро Співак сьогодні всіх "розносив"
На " Українському форматі" —
Всех депутатов-"соросят"  "таскал за косы"
,Давал "под дых" Гончаруку "на самокате"...

Він згадував Супрун...колишнього "в.о",
Що медицину в Україні загубила...
Досталось президенту...Каково!
За то, что куму Путина грубили...

За землю...слухання все ж відбулися,
Герої України виступали, прості пайовики,
По-разному на ВЕРНОСТЬ все "клялися"
Себе и совести народа вопреки!

З трибуни Ради прозвучали всі "лякалки",
Що, буцімто, продасться вся держава.
А Хмара всех "послал" без листика-шпаргалки,
Поправ все нормы и морали. и устава...

А зараз на ТВ все "розбирають"
По кісточках, й складають на полиці
И ярлыки министрам нацепляют,
"Велосипедисту" на ходу вставляя спицы...

...Живемо ми під обстрілом новин,
Не легше від їх "чуйності" ніяк...
Как много в нас желаний и причин
Сказать, что власть сменила лишь пиджак...


Рецензии