Зростае нова Укра на

Зростае нова  Україна
Це   помітно  по людьских очах!
Зникають, як хмари чужинці
Міняеться   мова в словах
 Міняються  люди і діти
І Сонце над ланом цвіте
МИ любимо - бо ми україньці
Блакинте  та   золоте
Зростають молоді украінці
Дівчатка молодії дзвенять
Люди стають  чистіше рідьніше
Блакитне  - та золоте!


Рецензии