Ще не написана iсторiя - 2021

Ще не написана історія нашої любові
але в обіймах ми роман допишемо
о почуттях говорять стежкі паперові
і відчуваємо...що один одним дишимо...
Ще не написана історія нашої любові
і зустріч випадкова не остання ще глава
і ніжність не вміщається у одному слові
і відчуваємо...доля що єднає нас права...
Ще не написана історія нашої любові
але ми знаємо на пам'ять її зміст
коли в душі звучать речення чудові
і відчуваємо...що тоді в житті є смисл...


Рецензии