Бог не играет...

                Болгарский
                Космос


                БОГ  НЕ  ИГРАЕ...

                Бог не играе на зарове,
                а напосоки ги мята.
                Няма там ярки фарове,
                а тъмнина прокълната.

                Странни стени и прагове
                сякаш с насмешка издига.
                Лудо подскачащи зарове
                с Разум по-луд се достигат.

                Ана  Величкова


Рецензии