Поема стихiй

Твердь, вода, вогонь -
У трьох вечірніх митях
Поема стихій

~~~~~
Тихі наспіви
Віддалених дощовиць
Вичесаних вітром

~~~~~
Витрішкуватий
Здивований довгий день
Пірнув з плюскотом
Розбризкуючи сонце
В липове надвечір'я


Рецензии