Христе Боже

ВО ИОРДАНЕ КРЕЩАЮЩУСЯ ТЕБЕ, ГОСПОДИ,
ТРОИЧЕСКОЕ ЯВИСЯ ПОКЛОНЕНИЕ:
РОДИТЕЛЕВ БО ГЛАС СВИДЕТЕЛЬСТВОВАШЕ:
ТЕБЕ, ВОЗЛЮБЛЕННАГО ТЯ СЫНА ИМЕНУЯ,
И ДУХ, В ВИДЕ ГОЛУБИНЕ, ИЗВЕСТВОВАШЕ,
СЛОВЕСЕ УТВЕРЖДЕНИЕ.
ЯВЛЕЙСЯ, ХРИСТЕ БОЖЕ,
И МИР ПРОСВЕЩЕЙ,
СЛАВА ТЕБЕ.

ЯВИЛСЯ ЕСИ ДНЕСЬ ВСЕЛЕННЕЙ,
И СВЕТ ТВОЙ, ГОСПОДИ,
ЗНАМЕНАСЯ НА НАС,
В РАЗУМЕ ПОЮЩИХ ТЯ:
ПРИШЕЛ ЕСИ И ЯВИЛСЯ ЕСИ,
СВЕТ НЕПРИСТУПНЫЙ.
ГОСПОДИ, СПАСИ.


Рецензии