Не саМ

Ніякого сУмніву в тОму,
Що я народився не сам.
Зі мною народжено втОму,
НезгОду, невпЕвненість, страм;
Невіру, зневІру, вагАння...
Все-все, що відносно мене.
Легенда – моє покаяння,
Із  тисяч – стотисячне—Не —
Не здатність.
                   Не сила. Не вміння.
Ось, в ч0му не дія, а злам.
Єдина невИнність – сумлІння.
Отут я – вся Істина. Сам !
 


Рецензии