Тiльки б разом

Хочу бути ніжним цвітом,
Сонцем, маревом, світанком,
І зимою, й теплим літом,
Поцілунком, і серпанком…

Таємницею, весною,
Літнім дощиком, травою,
Полуницею смачною,
Прохолодною водою.

Бути птахою я хочу,
Щоб співати ніжну пісню,
Щоб дивитися у очі,
Як у річку живописну.

Парасолькою в негоду,
Кришталевою росою.
Хочу бути ким завгодно,
Тільки б разом із тобою...


Рецензии