Ах, мы vэ чулы j Ваала!

І він дэсь Сонцэ стег

Будьте всегда на страvе!
Словно на рубеvе.
Ібо вдруг обозначат,
Шо бы прошло уvэ.

Вот я тут во с сыркамы
Вроді возюсь-вычэр.
А на ыкрані дяді
Лэтають на талерц.

Лава, сплошная лава v
Прам-такы экспірімэнт:
Ек гэ, мол, ты, друг Васька,
Пышыш пуд шум і трэск.

Да, моvыш разгаварваты,
А я тем амэнт
Буду влад сочыняты –
Тіпус такых стіхэj.

Шо ты хатіш, ф шызарні
Я v нагучывсь, адvэ v,
Чуты оно экран jіх,
О тых святых vыдэj.

Я j ны пысав рыпортаvы,
Ек гомонылы все
Прамо в своjіj рыдакцыjі.
Ібо радіст я дэсь.

Трэбуjіця концынтрацыя,
Ох, яка j в маскалех!
Ібо ты підыш сраты,
А, ха, рамэнь пабег!

Вот чому нагучаемось,
Еслі везде гудэ
Свадьба vэ, а ны гав-гавкало,
Шо косыть травк ф селе.

Ну, так от і сполоснэш
Враз пасль вычэры пыsэр.
Шэ но сыдів, кумекав,
А тута на: Я v здесь!..

А пырыд вычэро
Шэ ны закончыв верш.
Бо я чы чую всэ,
Шо дорыть Ангел-свет.

///эх! А скікы стратыв
Хваjных зачеткыj пысэнь!..
Травы v 100еть до плэч.
І но махаj кось7.   
 


Рецензии