Кохання

Обнімати очі очима
І бажати торкатись руками…
У коханні велика є сила
Хоч шляхи не завжди його знанні.

Цілувати ніжно устами,
Душу ласкою підкоряти
Притулившись ніжно тілами,
Усе інше геть відпускати.
 
Заколисувати словами,
Наче в рай в почутті злітати.
Зачаровуючи серцями
І в ту мить про все забувати.

Так народжується кохання,
Щоб недаром життя прожити.
Таємниця сенсу признання,
На Землі свій слід залишити.


Рецензии