Hayatinin rengi olurum ben

Gunlerine yaz benim ismimi,
Duvarlarina as benim resmimi.
Yuregine kaydet yuzumun cizgilerini,
Hafizana kaz gozlerimin rengini.


Alevlendir yuregimizdeki soyuklugu,
Dindir ruhumuzdaki tufanlari.
Sil gozlerimizden akan yagmurlari,
Sakinlewtir yanimizdan gecen ruzgarlari.


Geri getir gunesli olan gunlerimizi,
Gokkusagiyla  sar  yaralarimizin usdunu.
Geri getir askin yazini gonlumuze,
Acilsin yazin cicekleri yuzumuze.


На Турецком.


Рецензии