Па душы праедзе трактар...

***
Па душы праедзе трактар…
Ты ляжыш, закрыўшы вочы.
Вінаваты не характар,
Вінаваты толькі ночы,
Што кароткія такія
Паміж вечарам і раннем.
Дождж ідзе, мне вокны мые.
Трактар едзе, барабаніць…
Я ляжу, закрыўшы вочы,
За мяжой кароткай ночы.

14 чэрвеня 2021 г.


Рецензии