Кун, елем шул Камага тартыла...

Авылларда буген сабантуйлар:
Авылдашлар шунда ашыга.
Э мин Кама матурлыгын уйлап,
Шушы яр буена тартылам.

Куреп алдым Кама  дулкынында
Кун,елемне билэгэн уемны.
Кама яры буген  мон,суырак,
Никтер тээсирлерэк тоелды.

(13.06.21)


Рецензии