Перемога!.. або ганьба?

     18+


 Близька, як ніколи, Європа!!!
Майдан провісник гей-параду.
Сім років країною править дупа
з під@р@стичною Радою.

Заради інтимних відносин,
щоб жили під@ри в Малині,
майдан придумав точно геній!
Вітати, Слава Україні!

***
БЛИЗКА, как никогда, Европа!!!
Майдан - предвестник гей-парада.
Семь лет страною правит ж@па
с пид@р@стическою Радой.

Ради интимных отношений,
чтоб жили пид@ры в малине,
майдан придумал точно гений!
Вітати*, Слава Украине!


          *Вітати - поздравляю.


           14 июня 2021 год.
   

            http://stihi.ru/avtor/ghjcnj1105gfgf


Рецензии