Спадщина

НенАвиджу    боргИ
І   вибору   нема:
То   видох  до   ногИ,
То  горе  від  ума;

Хтось-десь-когось
                         окрАв;
НагрІв, упився хтось.
У нього більше прав
За    іншого   далось.

Набуте – не    минЕ.
Куди ж дивився Бог,
Узгодивши   мене
І спадщину?..
                  За борг?!


Рецензии