шукаю правду

Де ти правдонько дівалась
Ну куди ти заховалась
Може зла ти лютого злякалась.
Та мені так показалось.
Ти  розтанула у злі
І сидиш на самім дні
Свого часу любя ждеш'
І як лілія проростеш.
 


Рецензии