runway

runway is calling on: it's the beginning of day!
star's voices sing their song, tempting to fly away
wind's singing in the ears, sunshine is blinding eyes:
two steps away from here, runway's your path to skies!

make a brave dash ahead, and hold on to your friends
flashing before your face, all your life's like a runway!

there is a runway in every unsettled dream
i put my faith in this, now it's your turn to begin
there is a runway in every dream that's not settled
if you find happiness--keep it, and do not play with fate!


ЗЕМЛЯНЕ- Взлетная Полоса

Взлетная полоса это начало дня
Звездные голоса в небо зовут меня
Ветер шумит в ушах, солнце слепит глаза
Вот она, в двух шагах, взлетная полоса!
Сделай вперед рывок
И за друзей держись
Взлетною полосой
Перед тобой вся жизнь
Сделай вперед рывок
И за друзей держись
Взлетною полосой
Взлетною полосой
Перед тобой вся жизнь!
Взлётная полоса есть у любой мечты
В это поверил я, в это поверь и ты!
Взлётная полоса есть у мечты любой
Счастье нашел - держи и не играй с судьбой!


Рецензии