Bun venit-batranete!

 13.06.2021 год.
  К И Ш И Н Ё В
     (Mold)
Intr-o  vale adinca,
Sub un pom cu cirese amare,

Te astept ca oricind iubito,
Tinerete-frumoasa fecioara.

As vrea sa te am,cum te-aviam in trecut,
Dar te-ai perdut ca o pasare in zare.

Nu mi-ai spus la plecare nimic,
M-ai lasat fara dor si alinare.

Te astept,vreau sa-ti spun, Bun venit!
Cit de mult te iubesc, n-am cuvinte.,

Nu am rabdare din nou sa te cant,
Dar in zadar te astept-floare sfanta.

Imi apari uneori doar in vis,
Intr-o noapte senina de vara.

Raza ta e de nestins,
Imi sclipeste mereu cu vapaie.

Ma petrece in ritm la apus,
Cu regret si tristete...

Am stiut,dar nimic nu ti-am spus.
Bun venit, batranete!


Рецензии