Мертвi душi - РПБ-2

 
Верста, сажень і вершки,
розсадили нас в мішки.
Щоб голосно нетрепалісь,
сунули нам в рот грудки

І з розмаху в лоб нам дали
Немов шльондр розіп'яли.
Ноги до небо звели,
і всадили що змогли.

Розклали і зв'язали.
сухожилля все порвали,
Стінку з плачем звели,
все катували, як могли
 
інакомислення визнали
була - б воля розстріляли.
В дурку терміново розіпхали,
там сульфазин * накачали

* Сульфозін - продукт психіатричної школи СРСР:
терапевтичний агент або засіб каральної психіатрії?


Рецензии