НЕ КАЖИ МЕН

І не кажи мені , що ти не любиш Леона-кіллера ,
Він значно крутіший за твого диллера.

Він тихесенько собі вбиває ,
А твій диллер , робить із цього шоу.
Він починає кричати , кидати у всіх свої таблетки і стріляє , наче сліпа людина без рук.
А Леон професіонал.

І не смій мені казати , що ти не любиш мій зелений фікус і пити молоко.
Посмій тільки заікнутися про це ,
І я виколю тобі око.

Фікус краще ніж твоя трава ,
Яку ти куриш після 16-ти годинного робочого дня.
А молоко краще твого ****ського дешевого джина.

І да , я погоджуюсь з тобою , шо мюзикли це гівно.
І розбещувати малолітніх дітей - як мінімум не виховано.

Ти можеш мені сказати , що готова спалити мого довбаного Ремарка і увімкнути список Шиндлера.

Але прошу , не кажи тільки , що ти не любиш Леона-кіллера.


Рецензии