all heaven

you're flying in daytime, leaving me only night
hands burn with passion's fire, days keep on taking flight
for your love i'm blindly waiting!
give me once more ALL HEAVEN

morning light of the dawn we cannot understand
where have the dreams all gone, i can't hold on to them
to ask you is silly and brazen
what to do? i want ALL HEAVEN.

oh how i want ALL HEAVEN


Восток - Всё небо

Ты прилетаешь днём, мне оставляя ночь
Руки горят огнём, дни убегают прочь
Твоя любовь я жду тебя слепо
Дай мне вновь всё небо.

Дай всё небо...

Утренний свет зари нам не дано понять
как исчезают сны, мне их не удержать
Тебя просить смешно и нелепо
Как мне быть, я хочу всё небо.

О, как я хочу всё небо...
О, как я хочу всё небо...


Рецензии