Сююв тёлевге

Ёкъ,сенсиз яшав ёкъ,болмас,ярамай,
Ярамай талчыкъмагъа, дей ярачы.
Ярачы жанымны яратма къарай,
Амма жаным жан базарда яна чы.

Яна чы, бир къутгъаражакъ ярыкъдай,
Ярыкъдай, сюювге тунукъ тёледе.
Тёледе сюювге дарман ёкъ буса,
Буса,жан берейим сююв тёлевге.
               


Рецензии