Катрены. 83-84

83

I am the God: in fact I am penetrated with Him.
I am the God: in fact I am conceived by Him.
And time will come to break up, be dissolved -
There’ll be no me, but nevertheless I shall be Him.


Я есмь Бог: ведь я пронизан Им.
Я есмь Бог: ведь я задуман Им.
Пора придёт распасться, раствориться –
Не будет Я, но всё же буду Им.

84

The blossom beauty sparkles in a scarlet rose -
The purpose has come to pass, one cannot erase memory.
As the appearance law always  arise
The birth, the culmination and the death.


Цветенья красота сверкает в розе алой –
Свершилась цель, и память не стереть.
Законом проявленья возникают
Рожденье, кульминация и смерть.


Рецензии