Щоб серцю затишно було

Уже відлетіли замріяні весни,
Немов легкокрилі птахи
І літо квітуче вітри вже понесли
Далеко-далеко кудись.
А вітер життєвої осені віє.
Прийде незабаром сама.
Але відчуваєш - душа молодіє,
Іще далеченько зима.
Колись вона прийде, звичайно й до мене
І зморшками вкриє чоло.
Та холодом серденька хай не торкнеться.
Там затишно й тепло було.
2021 р.


Рецензии