ОпiР

Керувати собою не дам!
Залишатимусь просто собОю.
Я в житті ще такого накОю
І собі і своїм ворогам!

І своїм ворогам і собі
Не наврочу лихої години.
Просто житиму кожної днини,
Помолившись наступній добі.

І наступній добі помолюсь.
Маю в серці вагОму причину.
В жебрака не візьму копійчину,
Не полююна власність чиюсь.

І на власність чиюсь – не ловець,
Сам себе, коли треба, зігрію:
Вічне – в русі. Я в русі зорію.
Не облИшу. Не край. Не кінець.


Рецензии