Слiчне не вiчне

Дощ б'є у скло.
Де же тепло?
Добрий був день...
Слічне – не вічне.

Смачне вино,
Темне вікно,
Перша любов –
Слічна, не вічна.

Стьожка в косі...
У твоїй красі
Я заблукав
Слічно – не вічно.

Аж не знайти
Своєї путі,
Як розумів:
Слічне не вічне.

Доля небес –
Цінити себе.
Правда проста:
Слічне не вічне.

Спокій згадай
І не зважай.
Що мерехтить
Слічно – не вічне.


Рецензии