Якось вночi на цвннтарi...

"Iде мужик пьяний,пiзно
вночi.Через цвинтар-
додому ближе.Тому iде
через цвинтар.
Дивиться,а на лавочцi
сидить його кум,тоже
пьяний,з двома дiвками,
i голосно спiвае.
-"О,куме,привiт!
-"Ну,привiт!"
-"Слухай,нафiга тобi
двi тьолки"?Дай одну?"
-"Ха,дай!Вiзьми лопату
i накопай!"

Гумор з "Однокласникiв"



Переляканий,ноги гули,
Бiг,як заець вiн по
полям:
Бо несвiжи дiвки були,
I твердою була земля...


Рецензии