Programmist-vampir

ONLINE PROGRAM RITE
RUSSIA GO FRONT
READ PRO.LINE
I GOD
I GOD
I GOD
SLAVA OTCU I SINU I SVYATOMU DUHU
I ONLINE
POLKOVNIK RULIT
READ ERA VOLT
PROBLEM I
KGB ONLINE TOGETHE
PROGRAM RITHE LOVE RUSSIA
OK GO
END
I VAMPIR
PAH


Рецензии