Катрены. 81-82

81


All in gratitude Rabiah  breathed,
All in a hope Rabiah  went,
In her love to Unique Rabiah  was shined -
And as eternal happiness Rabiah  became.


Вся в благодарности дышала Раби’а,
Вся в уповании ходила Раби’а,
В любви к Единому светилась Раби’а –
И счастьем вечным стала Раби’а.


82

And words are not necessary in love and happiness,
Even  you  are Ghazali or  Rabiah.
If music is created with soul,
Then Mozart, and Rabiah, and Dalida
                in it there are.

В любви и счастье не нужны слова,
Платон ты, Газали иль Раби'а.
Коль музыку творит душа сама,
В ней Моцарт, Раби'а и Далида.


Рецензии