Новая истина

                Болгарский
                Мир и Люди




                НОВА  ИСТИНА

                Не словото е висшето начало
                на всяко светло нещо по света.
                Без мисъл е безкрило и заспало
                и няма да достигне мъдростта.

                Библейските поуки остаряват -
                Животът нова истина кове,
                която мисълта не угнетява,
                ръце да си протегнем ни зове.

                Ана  Величкова


Рецензии