Вышневый садочок

Вишневий садочок
пісня

Ой садочок мій вишневий –
радістю вмиваєш,
Твої очі любі ясні,
усіх пам'ятаєш...
Рідна хата, твоя мудрість,
в берегах життєвих;
О роки мої безцінні
і безхмарні – де ви?
Широчінь пісенна поля,
явір білокорий –
Тож побачимось, мій друже,
мабуть, що нескоро...
Річечка у вербній тиші,
в сонці блискіт хвилі,
Збігла вся ота водиця
і роки так милі...
Ой садочок мій вишневий,
Мама на городі,
Її голос – серця пісня
козацького роду.

12.06.2021р.


Рецензии