Невежество

                Болгарский
                Мир и Люди


                НЕВЕЖЕСТВО

                Невежеството днешно е коварно -
                на знания привидно се опира.
                Така множи се то и непрестанно
                удобен път към хората намира.

                От илюзорни знания Живота
                на ново робство впрегнат е в хомота.

                Ана  Величкова


Рецензии