Ще нам... Разумом хранимым... усмiхнеться доля!

                ***
Стільки діб на жахідному дні... Світлий розум стогнав без дії...
Бо руйнують чужинці шляхи... Та шпурляють до пекла мрії...
Хай на знищеній звіром землі... Знов відродить життя надія...
Що світанками радість несе... Мирним спокоєм душу гріє...


Рецензии