Дякую

Природо! Дякую тобі
За чистоту небес,
За обрій, далі голубі,
За світло всіх чудес.

Ти вабиш цвітом навесні,
Зеленим царством трав,
Даруєш луки запашні
І сяяння заграв.

Природо! Дякую за дні,
Коли ідуть дощі,
За ночі місячні, ясні,
За радість у душі.

Ти надихаєш шумом рік
І свіжістю снігів,
Тремтливим шелестом вітрів
І співами птахів.

За все, що ти даєш землі,
За широчінь морів,
За степ, пухнасті ковилі
Я не шкодую слів.

Природо! За красу озер,
За гори у імлі,
За росяний сріблястий перл
Я дякую тобі...


Рецензии