Захурделило

Захурделило
Зненацька сніг з акацій
Пелюстки всохлі

°•°•°•
Хлюпає літо
Світлом липовий трунок
Відкоркувало


°•°•°•
Кувало сонце
Золоті лелітки дзінь
В Дніпрові хвилі
Розсипало полум'я
Рум'янці червня вечір


Рецензии