Катрены. 77-78

77


The side of God-Being will be repeated in everyone again
In boundless aspiration to perfection.
Osiris will appear and will leave in his new appearance,
Isis will render life in her procession waves.


Грань Бога-бытия вновь в каждом повторится
В стремленье беспредельном к совершенству.
В обличье новом появится и уйдёт Осирис,
Изида жизнь воздаст в переливах шествий.

78

Synthesis of truth and love will come to pass,
And Ghazali will be resurrected  by it.
If  we have come to the Unique source,
we have finished the program as we could.


Свершится синтез истины, любви,
И  воскресится  этим Газали.
К Единому истоку коль пришли,
Программу завершили, как могли.


Рецензии