Катрены. 73-74

73

After Plato Ghazali has developed
The concept of  highest love
As eternal return to Аbsolute,
As an unfading dawn of the truth.


Вслед за Платоном развил Газали
Концепцию возвышенной любви
Как вечного возврата к Абсолюту,
Как истины немеркнущей зари.


74

And mentally I follow Ghazali
About love flying up to wisdom,
How having come off the ground one can
merge with Unity by his mind, soul and heart.


И мысленно я вторю Газали
О к мудрости взлетающей любви,
О слиянии умом, душой и сердцем
С Единым, оторвавшись от земли.


Рецензии