Таинственно

 
                Болгарский
                Космос


                ТАЙНСТВЕНОТО

                Тайнственото е като мечтата -
                мисълта пришпорва да лети,
                там където лумва мрачината
                и от огън светове гради.

                Там където в звездното огнище
                се коват планети и слънца.
                И където всичко се разнищва,
                но остават за живот зрънца.

                Ана  Величкова


Рецензии