Не буде дiла!

Колись давно,коли ви
були ще маленькi i
сопливi,мiй родич-
Яким Iванович
Давиденко,вже
працював
кореспондентом
Полтавського радiо.
Треба було виiхати в
один з колгоспiв
Полтавщини,бо
поступила iнформацiя,
що керiвник
господарства
знаходиться у
глибокому запоi...
Приiхала у село комiссiя,
разом с кориспондентом.
А голова колгоспу
пiдпер собою дверi
комори(вона вiдчинялась
вперед).
Йому кажуть:
-"Виходьте,Iван Федорович!"
А той:
-"Не буде дiла!"



Всим,кого мене,голову
колгоспу,пьяним бачить
закортiло,
Повiдомляю,що я закрився
в колгоспнiй коморi,i
кажу вам:
-"Не буде дiла!"


Рецензии