***

Зранку повіяло холодним вітром
Мабуть пройшов десь дощ із градом...
То прохолодно, то жара. Таке ось літо...
Птахи літають дружньо понад садом...

І  чути їх на перебій, як голосно співають...
Їх не лякає дощ, а сонцю всі радіють...
Над містом хмари дощові кружляють...
І  на деревах від дощу  гілки тяжіють...

Та тільки вітер закружляє між дерев
Той дощ залишився, що на  гілках...
Так сипле прохолодою, мов із джерел,
І  розлітаються краплинки в один мах...

А кожен день дощі ривками йдуть...
Та краще так, чим десь так заливає ...
Бо дивлячись новини, шкоду ту несуть...
Де від дощів міста ох, як страждають...

Фото из личного архива


Рецензии
Спасибо, Землячка! Замечательный Украинский! Привет!

Валентин Корнев   20.06.2021 15:13     Заявить о нарушении
Очень рада, Валентин и большое спасибо за Украинский!
С теплом души,

Людмила Савицкая 2   23.06.2021 09:40   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.