Нiчний блюз-фантом пiд час прогулянки з собакою...

Співає Юрій Євсєєв: https://youtu.be/O8uzm5ZP2_Y

Буває так: пройшли шалені рОки…
Й життя кудись не кваплячись руша…
Й нема кохання, що було, й на дотик,
коли пекельно краялась душа...

Та грянув грім на сонячному небі -
дзвінок, з якою ти колись грішив…
та й відпустив… і роки з нею не був…
Й чуття луною гримнуло в душі ...

Так стало неприкаяно, й бездомно,
що душу біль роздягла і туга,
розкривши, що ховала безсоромно
сума душі від глузду-ворога ...
 
Так біль кохання у душі фантомна ...
Так ниє у безногого нога ...


Рецензии