Всесвiт сходиться в кухлику кави

Всесвіт сходиться в кухлику кави…
Сон з очей…
Переходи від Нави до Яви…
Пря ідей…

Перші промені… Перше прозріння…
Зараз… Тут…
Шлях у Світлі, у мороку, в тінях…
Дух спокут…

Неминуче осяяний простір…
Сонце… Вир…
Насолода життям до знемоги…
Вір… Не вір…

Віддзеркалення в росяних краплях
Пустоти…
Час народжуватись й прощатись…
Смак Краси…

02.06.2021


Рецензии