Позитивисты Positivists

Аннотация: Обществоведение: Территория смыслов: Адепты позитива. (Инвектива. Хайку. Из циклов «Кристаллы времени», «Обычаи обывателей», «Хроники мутного времени». Авторский перевод на английский.)

Позитивисты
Лариса Изергина

Гладьте по шёрстке,
не надо расстраивать,
не хотим правды.

10 июня 2021 г.

Abstract: Social Studies: The domain of semantics: Adherents of the positivity. (An invective. A haiku. From the “Time crystals”, “Philistines’ ways”, “Chronicles of the troubled times” cycles. The author’s translation from Russian.)

Positivists
by Larissa Izergina

Stroke us the right way,
we do not care for the truth,
so, don’t put us out.

Jun 10, 2021


Рецензии