Подобны афродите

НЕМОВ АФРОДІТА ІЗ ПІНИ МОРСЬКОЇ
З"ЯВИЛИСЯ КВІТИ ПЕРЕДІ МНОЮ.
ЛІЛОВИМ ПРОМІННЯМ ПРОНИКЛИ В ЗІНИЦІ,
ОСЯЯЛИ ЩАСТЯМ КУТОЧКИ СВІТЛИЦІ.
СМАРАГДОВИМ ПОДИХОМ КВІТІВ І ЛІТА,
ТВОЄЮ ЛЮБОВ"Ю ЖИВА І ЗІГРІТА.
КОХАНИЙ БЕЗ СЛІВ ТАК ДОВОДИТЬ ДРУЖИНІ:
ДВА СЕРЦЯ ЛЮБОВ"Ю ЖИВУТЬ І ДОНИНІ.
ХАЙ НОГИ НЕ НОСЯТЬ,ТА Я НЕ ЗДАЮСЯ.
І ДОЛІ СВОЇЙ ЩЕ НЕ РАЗ ПОСМІХНУСЯ.


Рецензии