Кучеряве л течко

КУЧЕРЯВЕ ЛІТЕЧКО -ДОСТИГАЄ ЖИТЕЧКО.
В НІМ  ВОЛОШКИ ГРАЮТЬСЯ-УСІМ ПОСМІХАЮТЬСЯ.
А РОМАШКИ ТУЛЯТЬСЯ,СТОЯТЬ СОБІ, ЖУРЯТЬСЯ
У ПОЛІ ЗАПАРОЧКА-ПОСПІША КОСАРОЧКА.
СОКИРКИ ОЗИРАЮТЬСЯ-КОСАРКИ ЛЯКАЮТЬСЯ.
НА КРАЄЧКУ МОСТЯТЬСЯ І У ДУШІ ПРОСЯТЬСЯ.
АРОМАТАМИ ДИВУЮТЬ-ЩЕ І ТІЛО,ЗНАЙ,ЛІКУЮТЬ!
ПОЛЬОВІ ПУСТУНКИ-КВІТОЧКИ ЧАКЛУНКИ.
НАЗБИРАЮТЬ ЇХ ВНУЧАТА-БУДУ ЧАЄМ ПРИГОЩАТИ.
04.06.2021.


Рецензии