ЧАР ВНА МИТЬ

ПОДИХ  ПЕРЕХОПЛЮЄ ЦЯ ЧАРІВНА МИТЬ!
ЗОЛОТОМ-ПАРЧЕЮ СТЕЖКА МИГОТИТЬ!
МІСЯЦЬ ПОСТАРАВСЯ СВІЙ ЗАЛИШИТЬ СЛІД,
З ВИСОКОСТІ ЖМУРИТЬСЯ - НІЖНИЙ ШЛЕ ПРИВІТ.
НІБИ ПОСМІХАЄТЬСЯ,МОВЧКИ ЗАЗИВА
( НЕ ПОТРІБНІ МІСЯЦЮ ДЛЯ ЛЮДЕЙ СЛОВА ).
ТАК СТУПИТЬ ХОТІЛОСЯ У ЧАРІВНИЙ СТАВ,
ТІЛЬКИ МІСЯЦЬ РУЧЕНЬКИ ТАК І НЕ ПОДАВ.
ТА Я ЗДИВУВАЛАСЯ : МІСЯЦЬ-РАРИТЕТ!
КЛИЧЕ НА ПОБАЧЕННЯ, А ДЕ ЕТИКЕТ?
ПОБРОДЖУ ПО БЕРЕГУ,ПРИТОПЧУ РОСУ.
НАДИВИТИСЬ ХОЧЕТЬСЯ НА НІЧНУ КРАСУ.
НЕ ГУЛЯЮТЬ ХВИЛЕНЬКИ ,НЕ ІДУТЬ НА РИСК -
ВТРАТИТИ НЕ ХОЧЕТЬСЯ  МІСЯЦЕВИЙ БЛИСК.
06.06.2021.


Рецензии